Pri Zinzino teste, ktorý ste si dali alebo dáte urobiť, je jednou zo sledovaných hodnôt aj údaj o tekutosti bunkovej membrány.
Čo to pre vás znamená? Aký to ma na Vás dopad?
Pokusím sa vysvetliť to na princípe preciedzania cestovín, prípadne tvarohu a podobne.
Na obrázkoch vidíte rôzne látky a sitko.
Čo majú spoločné?
Že cez ne môžete precediť tekutinu – sú priepustné.
Ich priepustnosť závisí od zloženia daného sitka. Hustejšie prepustí menej a redšie prepustí viac.
Pri varení jedál, prípadne ak ste videli, ako sa vyrába tvaroh či syry, sa použije také sitko, ktoré spĺňa požiadavky na daný úkon. Aby Tvaroch či syr nevytiekol spolu so srvátkou tak je sitko husté. Ak varíte cestoviny, tak je sitko riedke, aby čo najrýchlejšie prepustilo TEKUTINU.
Ako prebieha tento proces v ľudskom tele?
V ľudskom tele tento princíp funguje podobne. Jediný rozdiel je, že naše bunky prepúšťajú inú tekutinu. Či už je to krv, alebo lymfa.
Krv je nosičom výživy pre bunky. Potrebuje sa dostať do každej jednej bunky, aby do nej dopravila výživu. A z nej zasa odplaví nečistoty – odpad.
Najlepšie by bolo, keby nebránila bunková membrána ničomu – žiadnej výžive, a dnu by sa dostala všetka – 100% výživy.
Rovnako z každej bunky aby sa dostal preč všetok odpad – teda 100%. Žiadny by v nej nezostal.
Akú priepustnosť by mali mať naše bunky?
Ak ostaneme pri varení – Ako sitko na rezance
Ak by totiž mali naše bunky priepustnosť ako plienka, či ľanová látka na precedenie syrov a tvarohu, ktoré NESMIE prepustiť všetko, ostával by v nej odpad a nedostávali by sa do nej živiny.
Čo ovplyvňuje priepustnosť bunkovej membrány?
Bunková membrána je ako sitko, ktorého hustotu (resp. priepustnosť) ovplyvňuje množstvo omega 3 mastnej kyseliny v tele.
Dostatok Omega 3 mastnej kyseliny v bunkovej membráne zabezpečí dobrú tekutosť – priepustnosť. Vtedy sa maximálne množstvo výživy dostane do každej bunky, a zároveň sa maximálne množstvo odpadu z bunky odplaví preč.
Nedostatok Omega 3 však má za následok slabšiu priepustnosť bunkovej membrány. Vtedy sa stane to, že iba časť výživy sa dostane dovnútra a rovnako iba časť odpadu z nej odíde.
Ako zistíte vašu priepustnosť bunkovej membrány?
V Zinzino teste, ktorý si môžete zakúpiť u nás v obchode samostatne, alebo vo zvýhodnenom balíčku, si nájdete Váš výsledok prvého, prípadne ďalšieho testu.
Ako taký test vyzerá, si môžete všimnúť na nasledujúcom obrázku.
Môj prvý a tretí test. Postupne sa blížim k požadovanej hodnote menej ako 4:1. Ako ste na tom Vy?
Ovplyvňuje to:
- Funkciu vášho mozgu,
- Kvalitu vašich vlasov,
- Funkciu srdca,
- Elasticitu pokožky,
- Vnútorné orgány
- Kĺby
- Svaly
Také obyčajné sitko – ktoré tvoria bunkové membrány vašich buniek.
Vybrať si môžete z 3 druhov Balance oleja:
BalanceOil+
Najčastejšie kupovaný produkt značky Zinzino.
Teraz vo zvýhodnenom balení s 2 testami.
Mám záujemBalanceOil+ Essent
Najčastejšie kupovaný produkt značky Zinzino.
Teraz vo zvýhodnenom balení s 2 testami.
Mám záujemBalanceOil+ Vegan
Najčastejšie kupovaný produkt značky Zinzino.
Teraz vo zvýhodnenom balení s 2 testami.
Mám záujemNapíšte mi
Ak máte otázky ohľadom užívania Zinzino produktov, partnerstva alebo chcete počuť moje vlastné skúsenosti, napíšte mi. Obratom vám rád odpoviem.